REGULAMENTUL CADRU AL CAMPANIEI “#100IMPREUNALAMAMA” - La Mama
REGULAMENTUL CADRU AL CAMPANIEI “#100IMPREUNALAMAMA”

Perioada campaniei: 1.12.2017 – 31.12.2018

 

Campanie desfasurata pentru clientii companiilor: SC Trotter Restaurant SRL si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL

Sectiunea 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
Campania este organizata de catre S.C. TROTTER RESTAURANT S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319 OB 18b, intrarea I, sector 6, inmatriculata la R.C. sub numarul J40/1438/1999, C.U.I. RO 11466740, cont IBAN nr. RO85BPOS70602560545RON0C, deschis la BancPost – Universitate, reprezentata de Dl Catalin Eugen Mahu, in calitate de Reprezentant al Administratorului si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL, cu sediul in Str. Bacani, Nr.1, Sec.3, Bucuresti, inmatriculata la R.C. sub numarul J40/110/2010, CUI RO26375349, reprezentata de Dl Catalin Eugen Mahu, in calitate de Administrator.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile. Regulamentului Oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate in continuare:

Sectiunea 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara in toate restaurantele “La Mama” si se aplica DOAR pentru consumatia la masa, in restaurante.

Sectiunea 3. DURATA SI DREPTUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

Campania se va desfasura in intervalul 1.12.2017 – 31.12.2018. La campanie pot participa toate persoanele fizice care au implinit 18 ani la data intrarii in campanie, inclusiv.

Sectiunea 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

4.1. La aceasta campanie participa toate produsele comercializate in reteaua de restaurante “La Mama”, cu exceptia produselor din tutun, a cartilor, a ofertelor de tip “Meniu rapid”, “Meniul Zilei”, “Meniu de Seara” si a tuturor pachetelor si ofertelor speciale diponibile. Nu se aplica in cazul pachetelor livrate la domiciliu.

4.2. Ocazional, in cadrul evenimentelor speciale organizate in restaurante (ex: Ziua Recoltei, 1 decembrie, 24 Ianuarie, 27 Februarie, etc.), “La Mama” poate organiza promoții sau oferte speciale dedicate posesorilor brățărilor aniversare.

Sectiunea 5. MECANISMUL PROMOTIEI

5.1 Pentru a participa la campania “#100ImpreunaLaMama”, clientul (consumatorul) trebuie sa detina cel putin una dintre bratarile aniversare realizate si distribuite de SC Trotter Restaurant SRL si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL in cadrul restaurantelor La Mama, in cadrul evenimentelor sau prin intermediul partenerilor sai.

5.2. Pe parcursul campaniei SC Trotter Restaurant SRL si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL vor distribui in piata trei tipuri de bratari care impreuna vor forma un tricolor si care vor acorda posesorilor dreptul la diferite reduceri in cadrul  restaurantelor “La Mama”, dupa cum urmeaza:

5.2.1. BRĂȚARA 1, ROȘIE:

Perioada emitere: 1 Decembrie 2017 – 15 Decembrie 2018.
Mesaj: “Ca la mama acasa”. 
Data Lansare Bratara: 1 Decembrie 2017 – Eveniment de Ziua Nationala.
Beneficiu: Bratara ii ofera posesorului un discount de 10% reducere la o nota de plata de minim 100 lei.

5.2.2.       BRĂȚARA 2, GALBENĂ:

Perioada emitere: 24 Ianuarie – 15 Decembrie  2018.

Mesaj:  “Sarbatorim 100  impreuna”

Data Lansare Bratara: 24 ianuarie – Eveniment Mica Unire.

Distributie: Bratara se va oferi doar persoanelor care au deja bratara ROSIE.

Beneficiu: Clientii care poarta prima bratara, cea ROSIE, alaturi de cea GALBENA vor beneficia de 15% reducere la o nota de plata de minim 100 lei.

 

5.2.3.      BRĂȚARA 3, ALBASTRĂ:

Perioada emitere: 27 februarie – 15 Decembrie 2018.

Mesaj: “Iubesc IA Romaneasca”

Data Lansare Bratara: 27 Februarie 2018 – Eveniment 19 Ani La Mama

Distribuție: Bratara se va oferi doar persoanelor care au deja bratara ROSIE si bratara GALBENA;

Beneficiu: Clientii care poarta toate cele 3 bratari: ROSIE, GALBENA si ALBASTRA vor benefica de 25% reducere la o nota de plata de minim 100 lei.

5.2.4. Nicio actiune a unei bratari nu se termina cand incepe emiterea celeilalte. Fiecare nota de plata de minim 60 de lei confera dreptul persoanei care o achita de a beneficia de una dintre cele trei bratari, aflata la momentul respectiv in stocul Restaurantului La Mama, în conformitate cu regulile de acordare stabilite la punctele 5.3.1., 5.3.2. si 5.3.3.

5.2.5. Perioada de valabilitate a reducerilor: sfarsitul anului 2018. Reducerile nu se cumuleaza cu alte oferte.

 

5.3. Mecanismul este urmatorul: clientii vor primi cate o bratara in cadrul restaurantelor La Mama, doar daca indeplinesc minim două din urmatoarele conditii:

  • Au o notă de plată de min 60 lei/persoana;
  • Sunt imbrăcati int-o IE traditionala in ziua vizitei lor in restaurant;
  • Realizeaza o poza in cadrul restaurantului si o posteaza pe Facebook sau Instagram taguind mesajul #100ImpreunaLaMama si mesajul de pe bratara #calamamaacasa” , si/sau “sarbatorim100impreuna” si/sau “iubescIAromaneasca.
  • Clientii care vor primi bratara campaniei au posibilitatea de a completa un formular cu datele lor personale: nume, prenume, adresa email, nr telefon, in vederea inscrierii in baza de date La Mama, pentru a beneficia de informatii cu privire la evenimentele si ofertele special dedicate posesorilor bratarilor, precum si a altor oferte si promotii La Mama.
  • Ocazional, La Mama poate distribui cu caracter promotional o parte din bratarile ce se supun regulamentului prezentei campanii si prin intermediul a alte canale precum prin intermediul partenerilor comerciali sau in cadrul altor evenimente.
  • Reducerile acordate in baza bratarilor aniversare nu se pot cumula cu alte oferte sau reduceri aplicate in cadrul restaurantelor La Mama, care fac obiectul unor promotii sau oferte paralele.
  • Clientul ce beneficiaza de reducerile acordate in baza bratarilor trebuie sa specifice acest lucru in momentul in care face rezervarea telefonica si in restaurant, la inaintarea comenzii. Reducerea nu se aplica in cazul in care clientul a aratat bratara/bratarile dupa efectuarea notei de plata.

SC Trotter Restaurant SRL S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL isi rezerva dreptul de a modifica modul de acordare a reducerilor, lista precum si valoarea acestora, fara anuntarea in prealabil a acestor modificari.

Sectiunea 6. DISPOZITII FINALE

In cazul in care organizarea promotiei este impiedicata de evenimente de forta majora, organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea campaniei.

Avantajele bratarilor aniversare sunt valabile numai daca sunt anuntate inainte de emiterea bonului fiscal.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, daca aceste modificari se impun pentru desfasurarea corecta, pe toata durata Campaniei, cu conditia informarii clientilor (consumatorilor) pe pagina dedicata de pe www.lamama.ro si prin Regulamentele puse la dispozitia cumparatorilor in restaurante si la sediul Organizatorului. In cadrul programului, nu pot participa la acest program angajatii SC Trotter Restaurant SRL si SC Lipscani Restaurant SRL, precum si soti/sotie si rudele de gradul I ale acestora.

Pentru intrebari, sugestii, sesizari sau reclamatii va rugam sa ne contactati prin email la adresa office@lamama.ro.

Organizator:
S.C. TROTTER RESTAURANT S.R.L. si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL

Data 1.12.2017