Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

RESTAURANTUL LA MAMA ATENEU – O NOUA IMAGINE

Va anuntam cu bucurie ca incepand cu data de 10 februarie Restaurantul La Mama Ateneu – unul dintre cele mai iubite restaurante din zona centrala a Bucurestiului atat de catre localnici cat si de catre turisti – si-a redeschis portile

Dupa o luna de zile de lucrari de renovare, suntem bucurosi sa ne intampinam clientii intr-un cadru deosebit de rafinat, modern, plin de culoare, in care oricine are ocazia de a impartasi momente unice si de a se bucura de mancaruri bune si bauturi alese. Am creat special pentru clientii nostri un ambient cald, elegant si totodata prietenos, care sa ii faca sa se simta ca acasa.

Indiferent ca iti doresti o masa in doi, o intalnire de business, o iesire cu familia sau cu grupul de prieteni, La Mama Ateneu este locul ideal in care sa te poti simti bine cu oricine, in orice moment al zilei, in orice zi din saptamana.

Mai mult de atat, este un loc extraordinar pentru a organiza o zi de nastere sau pentru a sarbatori un eveniment deosebit, avand un spatiu care poate fi usor adaptat atat pentru grupuri mici cat si pentru grupuri mari.

Suntem deschisi astfel tuturor solicitarilor de organizare de mese festive sau evenimente private, asigurandu-ne clientii de faptul ca vor beneficia de servicii culinare deosebite.

Daca iti doresti sa faci o rezervare in restaurantul nostru, ne poti contacta la datele de mai jos:
Tel: 021 312 97 97
Tel: 0721 LA MAMA (52 62 62)

Programul restaurantului este:
D – J: 10.00-24.00; V – S: 10.00 – 02.00

In cazul in care doresti o oferta personalizata in vederea organizarii unui eveniment privat, poti trimite solicitarea pe adresa botocan.cristina@lamama.ro

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!