Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

PE 27 MARTIE LA MAMA FACE CINSTE TUTUROR BASARABENILOR CU UN PAHAR DE VIN, CU OCAZIA UNIRII BASARABIEI CU ROMANIA!

Pe data de 27 Martie La Mama pregateste un nou eveniment sub egida campaniei dedicate Centenarului Marii Uniri! Fiind un brand 100% romanesc, care pune pret pe valorile si istoria poporului nostru, La Mama si-a propus sa includa in calendarul evenimentelor acestui an fiecare zi nationala sau de referinta in istoria romanilor, pentru a sarbatori impreuna si pentru si a ne mandri cu faptul ca suntem romani!

Ziua de 27 martie 1918 marcheaza Unirea Basarabiei cu tara mama, fiind astfel prima dintre provinciile istorice care s-a unit cu Romania. Ulterior acesteia au urmat unirea celorlalte provincii romanesti – Ardealul, Crisana, Banatul, Maramuresul si Bucovina, fiind creata spre sfarsitul anului Romania Mare.

Cu aceasta ocazie, La Mama pregateste în cadrul restaurantelor La Mama Centrul Vechi – din Str. Băcani nr.1 si La Mama Ateneu – Str. Episcopiei nr.9 o surpriză pentru toți basarabenii care ne calca pragul. Pe data de 27 Martie toti clientii basarabeni vor primi din partea casei un pahar de vin Purcari. Singura dovada pe care trebuie sa o prezinte pentru a beneficia de acest avantaj este permisul de sedere sau pasaportul.

In aceasta zi pregatim pentru oaspetii nostri delicioase mancaruri cu specific traditional romanesc, dintre care recomadam savuroasele ciorbe si borsul de curcan, sarmalutele cu mamaliguta, deliciosul bulz, ciulama de pui cu mamaliguta, friptura de miel, rata pe varza, ciolanul afumat sau carnatii cu varza sau iahnie de fasole. In plus, pentru doritori, special in aceasta zi de sarbatoare vom prepara friptura de iepure.

Alaturi de deliciile romanesti vom servi vinuri de Purcari, alese special pentru aceasta ocazie: Maluri de Prut, Vinohora Rose, Vinohora Rosu si Vinohora Alba. Aduse de la Chateau Purcari – prima gospodarie vinicola specializata din Basarabia infiintata in 1897, acestea au fost raspandite la nivel international si premiate in nenumarate randuri, devenind in sine o carte de vizita a Republicii Moldova in strainatate.

In plus La Mama va oferi posibilitatea clientilor de a consuma Vinurile Purcari pe parcursul intregii saptamani! Toti posesorii de bratari aniversare La Mama vor beneficia de o oferta speciala: la fiecare pahar de vin Purcari cumparat va primi unul gratuit!

Clientii care inca nu au bratarile aniversare din cadrul campaniei#100impreunaLaMama, le pot colecta in continuare in restaurante, avand sansa de a purta la mana tricolorul si de a arata faptul ca sunt mandri ca sunt romani. In plus, acestea le confera o serie de reduceri si beneficii suplimentare in cadrul retelei de restaurante, dupa cum urmează:
• bratara ROȘIE – purtata individual oferă 10% reducere la nota de plată;
• bratara GALBENA – purtata impreuna cu cea ROSIE – ofera posesorului o reducere de 15% la viitoarele note de plata;
• bratara ALBASTRA – purtata impreuna cu cea ROSIE si cea GALBENA – ofera posesorului o reducere de 25% la viitoarele note de plata.
Bratarile pot fi primite pe rand, la fiecare noua vizita in restaurant si se distribuie in limita stocului disponibil aflat în fiecare restaurant conform conditiilor stabilite in regulamentul complet al campaniei, aflat pe site-ulwww.lamama.ro.
Detaliile complete pot fi gasite pe http://lamama.ro/sarbatorim100impreuna/

Pentru a rămâne la curent cu ofertele speciale dedicate posesorilor brățărilor aniversare precum și cu orice alte oferte sau promoții La Mama, clienții vor avea posibilitatea de a completa în restaurant un formular cu datele lor.

Pe 27 Martie, va asteptam cu drag, cu mic cu mare, sa sarbatorim impreuna Unirea Basarabiei cu Romania!

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!