Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

DINE & GIVE

Miercuri, 27 iunie, La Mama a fost gazda unui eveniment deosebit, Dine & Give cu Silvana organizat impreuna cu Fundatia Pact pentru a contribui la pastrarea si transmiterea traditiilor romanesti.

Evenimentul a avut ca scop sustinerea comunitatii din Corbeni, Arges si in mod deosebit a unui atelier mestesugaresc unde 15 copii invata sa coasa motive traditionale, sub indrumarea doamnei mester popular Marilena Iosifaru. Donatiile stranse cu ocazia evenimentului au contribuit la achizitionarea de fire, margele si alte materiale care se vor transforma in diferite produse traditionale de comercializat, pentru a sustine activitatea atelierului.

Incepand cu ora 19:30, La Mama Ateneu a gazduit o cina cu povesti din Corbeni.
Silvana Borza, Managerul Gastronomic al lantului de restaurante La Mama, ne-a rasfatat cu preparate gatite cu pasiune iar mesterul popular Marilena Iosifaru, din Corbeni, ne-a incantat cu povesti pline de talc.

► Meniul Dine&Give pregatit de Silvana a avut la baza retete traditionale reinterpretate:
Gustari: fasole neagra cu trufe, crema de vinete si ardei copt, mamaliga crocanta cu spuma de branza de burduf si costita crocanta, oua de prepelita pane.
Fel principal: obraz de vita brezat in feteasca neagra cu piure de pastarnac.
Desert: un altfel de cremsnit.
*** Preparatele au avut un plus de savoare datorita microplantelor oferite de Microgreens Romania. Totodata acestea au  fost insotite de o degustare de vinuri oferite de crama Amfiteatru Vitis.

Oamenii cu initiativa din Corbeni, Arges, fac proiecte pentru comunitatea lor inca din 2013, cu sprijinul Fundației PACT. Ne bucuram nespus ca am putut contribui alaturi de echipa noastra la promovarea traditiilor locale si sustinerea oamenilor cu initiativa din comunitatile rurale.

Multumim totodata partenerilor evenimentului care ni s-au alaturat in acest demers,  Amfiteatru Vitis, Microgreens Romania si Pater Spirits.

 

 

 

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!