Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

LA MAMA TE CINSTESTE CU UN MENIU SPECIAL DACA MERGI LA SUMMER WELL FESTIVAL 2018

Ai bilet la Summer Well Festival 2018 cumparat prin blt.ro? 

Bucura-te de surprize si beneficii in exclusivitate, pe care le poti alege in functie de dorintele si nevoile tale!

Una dintre acestea este un meniu special in valoare de 50 de Ron in oricare dintre restaurantele La Mama!

Daca nu ai inca un bilet la Summer Well, poti sa il achizitionezi prin BLT.ro. Click aici pentru detalii! 

Cum functioneaza?

Pentru a participa la aceasta campanie, trebuie sa ai la tine biletul valid Summer Well 2018 – cumparat prin blt.ro,  pe care sa il prezinti la locatia aleasa. Fiecare posesor de bilet la Summer Well poate beneficia de O SINGURA PROMOTIE in baza biletului.

Asta inseamna ca odata ce biletul a fost scanat si utilizat pentru a beneficia de una din oferte, nu ca mai putea fi folosit a doua oara in cadrul unei alte locatii partenere. Este necesar sa aveti la dumneavoastra biletul atunci cand solicitati oferta pentru a putea scana codul QR de pe bilet.  Daca in momentul scanarii se va primi mesajul “Invalid” inseamna ca biletul a fost utilizat anterior in alta locatie, iar posesorul biletului nu va mai putea beneficia de alta oferta Summer Well.

REGULAMENT CAMPANIE

desfasurata de catre  S. C. TROTTER RESTAURANT SRL si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL

in parteneriat cu S.C. TICKET TECHNOLOGIES S.R.L.

Sectiunea 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Campania este organizata de catre Societatea TROTTER RESTAURANT S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319 OB 18b, intrarea I, sector 6, inmatriculata la R.C. sub numarul J40/1438/1999, C.U.I. RO 11466740, reprezentata de Dl Catalin Eugen Mahu, in calitate de Reprezentant al Administratorului si societatea LIPSCANI RESTAURANT SRL, cu sediul in Str. Bacani, Nr.1, Sec.3, Bucuresti, inmatriculata la R.C. sub numarul J40/110/2010, CUI RO26375349, reprezentata de Dl Catalin Eugen Mahu, in calitate de Administrator.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate in continuare:

Sectiunea 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

Campania este organizata si se desfasoara in toate restaurantele “La Mama” si se aplica DOAR pentru consumatia la masa, in restaurante.

Sectiunea 3. DURATA SI DREPTUL DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

Campania se va desfasura in intervalul 31.07.2018 – 10.08.2018. La campanie pot participa toate persoanele fizice care au implinit 18 ani la data intrarii in campanie, inclusiv.

Sectiunea 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE

4.1. In aceasta campanie intra urmatoarele produse:  Meniu Summer Well

Meniul  1

  • cotlet de porc cu os ( 300 g )
  • cartofi prajiti cu parmezan ( 250 g )
  • apa plata / minerala ( 330 ml ) / pepsi  ( 250 ml ) / carlsberg draught ( 250 ml )

Meniul  2

  • bors de curcan ( 400 g ) / ciorba de fasole cu afumatura   ( 400 g )
  • pulpe de pui dezosate la gratar (  300 g )
  • cartofi cu rozmarin ( 300 g )
  • apa plata/ minerala ( 330 ml ) / pepsi ( 250 ml ) / carlsberg draught ( 250 ml )

Meniul  3 

  • ciorba de vacuta ( 400 g )
  • sarmalute cu mamaliguta (  650 g )
  • apa plata/ minerala ( 330 ml ) / pepsi ( 250 ml ) / carlsberg draught ( 250 ml )

Meniul 4 ( vegeterian )

  • supa crema de legume cu crutoane ( 300 g  )
  • salata romaneasca ( 500 g ) / cascaval pane  (170g) cu cartofi prajiti ( 250g )
  • apa plata/ minerala ( 330 ml ) / pepsi ( 250 ml ) / carlsberg draught ( 250 ml )

Meniul 5

  • ciorba de burta ( 400 g ) / ciorba de vacuta ( 400 g )
  • snitel de pui / curcan / porc ( 155 g )
  • piure de cartofi ( 350 g )
  • apa plata/ minerala ( 330 ml ) / pepsi ( 250 ml ) / carlsberg draught ( 250 ml )

Sectiunea 5. MECANISMUL PROMOTIEI

5.1. Mecanismul este urmatorul: clientii vor primi meniul Summer Well, doar daca indeplinesc conditiile de la punctele 5.2, 5.3. 5.4.:

5.2. Pentru a participa la aceasta  campanie, clientul (consumatorul) trebuie sa se prezinte cu un bilet valid Summer Well,  cumparat prin blt.ro in cadrul restaurantelor La Mama.

5.3. Clientul care detine un bilet valid Summer Well cumparat prin blt.ro si doreste sa  beneficieze de meniul Summer Well trebuie sa specifice acest lucru in momentul in care face rezervarea telefonica si in restaurant, la inaintarea comenzii. Oferta nu se aplica in cazul in care clientul a aratat biletul Summer Well dupa efectuarea comenzii si implicit a notei de plata.

5.4. Clientul va preda biletul Summer Well cumparat prin blt.ro catre angajatul restaurantului La Mama in care se afla, in scopul verificarii validitatii si veridicitatii lui. Angajatul restaurantului La Mama va scana codul QR prezent pe bilet cu ajutorul aplicatiei disponibile in restaurant. Daca in momentul scanarii, se va primi mesajul “Invalid” inseamna ca biletul Summer Well a fost utilizat anterior intr-o alta locatie, iar posesorul biletului nu va putea beneficia de oferta Summer Well prezenta in acest regulament.

5.5. Societatile TROTTER RESTAURANT SRL si LIPSCANI RESTAURANT SRL isi rezerva dreptul de a modifica modul de acordare a ofertei fara anuntarea in prealabil a acestor modificari. 

Sectiunea 6. DISPOZITII FINALE

6.1. In cazul in care organizarea promotiei este impiedicata de evenimente de forta majora, organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea campaniei.

6.2.  Avantajele ofertei Summer Well sunt valabile numai daca sunt anuntate inainte de preluarea comenzii si emiterea  bonului fiscal.

6.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, daca aceste modificari se impun pentru desfasurarea corecta, pe toata durata Campaniei, cu conditia informarii clientilor (consumatorilor) pe pagina dedicata de pe www.lamama.ro si prin Regulamentele puse la dispozitia cumparatorilor in restaurante si la sediul Organizatorului.

6.4. Pentru intrebari, sugestii, sesizari sau reclamatii va rugam sa ne contactati prin email la adresa de e-mail office@lamama.ro.

 

Organizator:
S.C. TROTTER RESTAURANT S.R.L. si S.C. LIPSCANI RESTAURANT SRL

Data 31.07.2018

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!