Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

GUSTAR’IN #1, #2 SI #3 @LA MAMA

Recunoasteti! Ati poftit de multe ori, dar vi s-a parut ca “e prea mult”, ca “portia” e cam mare? Sau facem prea multe bunatati, incat vi le-ati dori pe toate, dar nu e loc, nici macar pentru desert…? Tocmai de aceea, ne-am gandit sa le oferim prietenilor nostri ocazia de a gusta cate putin din toate, “pe bucatele”!

Si am organizat intalnirile pe care le-am denumit “Gustari’in”: ne-am bucurat de aceeasi mancare romaneasca si de gusturile ei fermecate, dar in format prietenos, cu “gustarele” din clasicele preparate ale meniului nostru, dar si preparate noi, inspirate din bucataria urbana, citadina. Toate intr-un mix perfect, pentru ca “La Mama” inseamna astazi versatilitate in bucatarie.

Ne-am invitat prietenii, prima data luni, 24 aprilie in La Mama Ștefan cel Mare si i-am îmbiat cu mini-frigarui cu mici si cartofi prajiti, cu tapas-uri cu mamaliguta si sarmalute, cu paine cu slanina si ceapa verde, frigarui cu branza sau vestitii papanasi, in varianta mini. Și a fost bine. Asa ca ne-am intalnit din nou la Gustar’in #2 si #3 in mai si iunie, in La Mama Stefan cel Mare si Lipscani.

Si pentru ca a fost “altfel”, am scos clasicele mese și scaune din restaurantele noastre si am pus in loc, mese de cocktail, bufetul cu gustarele si barul de vinuri romanesti! A mixat DJ Joe, pe vibe-uri autohtone consacrate: Corina Chiriac, dar si Delia, Faramita Lambru dar si Inna, Maria Tanase si Loredana si ne-a incantat cu un recital LIVE, Stefan Hitruc.

Seria de evenimente Gustar’in a fost inspirata de miscarea culturala: “Gastronomie romaneasca de secol XXI” initiata de revista Vinul.Ro

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!