Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

DE 1 APRILIE, LA MAMA ATENEU TE INVITA SA SARBATORIM FLORIILE IMPREUNA!


Aflandu-ne cu doar o saptamana inainte de Paşte, de Florii este dezlegare la vin, ulei si peste. Astfel ca profitam de ocazie si te invitam la restaurantul La Mama Ateneu, sa petrecem impreuna o zi de sarbatoare in stil romanesc! Daca esti iubitor de peste si fructe de mare, hai sa petreci 1 Aprilie alaturi de noi!

Tu imbraci ia ta preferata iar noi te asteptam cu un meniu special! Te vom rasfata cu o masă bogată de pește: storceag, scrumbie de Dunare la grătar, midii proaspete în sos de vin alb sau în sos roșu, creveți în sos cu usturoi, file de somon cu sos dulce acrisor, biban de mare cu ierburi la gratar, file de Dorada, pastrav la gratar, plachie de chefal, sau alte sortimente de mancaruri cu peste din meniul nostru. Nelipsite in meniul nostru vor fi vinurile albe romanesti, care te asteapta la rece sa le degusti!

Meniu Special – La Mama Ateneu, cu ocazia evenimentului de 1 Aprilie:

Midii in sos de vin alb/rosu
portia de 1kg 48 Ron
super-portia de 3Kg 130 Ron

Scrumbie la gratar 300 gr – 32 Ron

Paste cu scoici 350 gr – 28 Ron

Creveti in usturoi 300gr – 36 Ron

Storceag de sturion 300 gr – 16 Ron

File de somon cu sos dulce picant 400gr 44 Ron

Biban de mare cu ierburi la gratar 350 gr 36 Ron

Pastrav romanesc la gratar 300 gr 32 Ron

Plachie de chefal 300gr 39 Ron

Salata cu somon afumat 410gr 29 Ron

 

Tot ce trebuie sa faci e sa rezervi o masa in restaurant! Noi vom recompensa cu un pahar de vin spumant toti clientii care in aceasta zi vin imbracati in portul nostru traditional și care își serbează ziua de nume!

Clientii care inca nu au bratarile campaniei #100impreunaLaMama, le pot colecta in continuare in toate restaurantele noastre, avand sansa de a purta la mana tricolorul si de a arata faptul ca sunt mandri ca sunt romani.
In plus, acestea le confera o serie de reduceri si beneficii suplimentare in cadrul retelei de restaurante, dupa cum urmează:
• bratara ROȘIE – purtata individual oferă 10% reducere la nota de plată;
• bratara GALBENA – purtata impreuna cu cea ROSIE – ofera posesorului o reducere de 15% la viitoarele note de plata;
• bratara ALBASTRA – purtata impreuna cu cea ROSIE si cea GALBENA – ofera posesorului o reducere de 25% la viitoarele note de plata.
Bratarile pot fi primite pe rand, la fiecare noua vizita in restaurant si se distribuie in limita stocului disponibil aflat în fiecare restaurant conform conditiilor stabilite in regulamentul complet al campaniei, aflat pe site-ul www.lamama.ro.
Detaliile complete pot fi gasite pe http://lamama.ro/sarbatorim100impreuna/

Pentru a rămâne la curent cu ofertele speciale dedicate posesorilor brățărilor aniversare precum și cu orice alte oferte sau promoții La Mama, clienții vor avea posibilitatea de a completa în restaurant un formular cu datele lor.

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program Livrari

Livrarea produselor se face zilnic intre orele 12:00-20:00.

Pentru comenzi in afara acestui interval, va rugam sa ne contactati telefonic.

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!
x