Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

INVITATIE: 24 IANUARIE – LA MAMA CENTRUL VECHI!

#iubesciaromaneasca

Anul acesta sarbatorim impreuna Centenarul Marii Uniri! Colecteaza bratarile aniversare La Mama, poarta-le la fiecare vizita in restaurant si bucura-te de reduceri intre 10 si 25% tot anul!

Pe 24 Ianuarie hai sa dam mana cu mana sa sarbatorim impreuna Unirea Principatelor Române.

Toti clientii nostri care vin in aceasta zi imbracati in ie, la evenimentul nostru de la Restaurantul La Mama din str. Bacani nr 1 ( Centrul Vechi), vor primi un pahar de vin din partea casei!

Vino alături de noi la primul eveniment de anul acesta organizat de La Mama. Te asteptam pe ritmuri de petrecere incepand cu ora 11:00  in cadrul restaurantului La Mama din Str. Bacani nr 1 (Centrul Vechi). Cu aceasta ocazie adresam tuturor clientilor nostri invitatia de a intra alaturi de noi in hora si de a sarbatori#100ImpreunaLaMama .

In plus, in aceasta zi lansam bratara galbena cu mesajul ”iubesc ia romaneasca”, a doua din seria bratarilor tricolor aniversare dedicate Centenarului Marii Uniri.
Bratara galbena se va acorda doar celor care detin deja bratara rosie si care vin cu aceasta la mana in cadrul restaurantelor noastre.
Purtand ambele bratari la mana vei primi pe viitor 15% reducere la nota de plata la fiecare venire in restaurant! 

 

Cum poți beneficia de brățara ROȘIE?
Pentru a intra în posesia acesteia, trebuie să îndeplinești cel puțin două din următoarele condiții:

  • ai o notă de plată de min 60 lei/persoană;
  • vii în restaurantul LaMama îmbrăcați în IE tradițională;
  • realizezi o fotografie în cadrul restaurantului și o postezi pe Instagram/Facebook etichetând mesajele#100ImpreunaLaMama și mesajul de pe brățară #calamamaacasa

Brațara ROȘIE – purtată individual oferă 10% reducere la nota de plată.

Cum poți beneficia de brățara GALBENĂ?
Incepand cu data de 24 Ianuarie brățara galbenă se va oferi exclusiv clienților care dețin deja brățara roșie la momentul sosirii lor în restaurant.
Pentru a intra în posesia acesteia, trebuie să îndeplinești cel puțin două din următoarele condiții:

  • ai o notă de plată de min 60 lei/persoană;
  • vii în restaurantul LaMama îmbrăcați în IE tradițională;
  • realizezi o fotografie în cadrul restaurantului și o postezi pe Instagram/Facebook etichetând mesajele#100ImpreunaLaMama și mesajul de pe cele două brățări #calamamaacasă și #iubesciaromânească

Brățara GALBENĂ – purtată împreună cu cea ROȘIE – oferă posesorului o reducere de 15% la viitoarele note de plată

Cum poți beneficia de brățara ALBASTRĂ?
După data de lansare a acesteia (27 februarie 2018) brățara albastră se va oferi exclusiv clienților care dețin deja brățara roșie și brățara galbenă la momentul sosirii lor în restaurant.
Pentru a intra în posesia acesteia, trebuie să îndeplinești cel puțin două din următoarele condiții:

  • ai o notă de plată de min 60 lei/persoană;
  • vii în restaurantul LaMama îmbrăcați în IE tradițională;
  • realizezi o fotografie în cadrul restaurantului și o postezi pe Instagram/Facebook etichetând mesajele#100ImpreunaLaMama și mesajul de pe cele trei brățări #calamamaacasă , #iubesciaromânească și #sărbătorim100împreună

Brățara ALBASTRĂ – purtată impreuna cu cea ROȘIE și cea GALBENA – oferă posesorului o reducere de 25% la viitoarele note de plată ( perioada de distribuție a acesteia va avea loc începând cu data de 27 Februarie 2018).

Brățările se distribuie în limita stocului disponibil aflat în fiecare restaurant conform condițiilor stabilite în regulamentul complet al campaniei, aflat pe site-ul www.lamama.ro .

Pentru a rămâne la curent cu ofertele speciale dedicate posesorilor brățărilor aniversare precum și cu orice alte oferte sau promoții La Mama, clienții vor avea posibilitatea de a completa în restaurant un formular cu datele lor.

Pe 24 Ianuarie  mâncăm românește, bem românește și ne distrăm românește!

Postare veche
Post nou
Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!