Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

Regulamentul campaniei curente

“La Mama – 22 de ani”

  1. Campaniaeste organizata de S.C. Trotter Restaurant S.R.L (denumită în continuare «Organizator») cu sediul în București, Splaiul Independentei nr. 319, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1438/1999, Cod de Înregistrare Fiscală RO 11466740, reprezentată prin Catalin Mahu, în calitate de administrator.

Campania se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.

  1. Locul de desfășurare: Campania este organizata și se desfășoară atat in mediu online, pe site-ul lamama.ro, cat si in restaurantele fizice La Mama. Pentru a beneficia de promotia campaniei este necesar ca participantii să aiba o adresa de email validă, sa se aboneze la newsletter-ul lamama.ro, si sa aiba o comanda de minim 30 de ron validata si achitata.
  2. Perioada de desfasurare a campaniei:

3.1. Campania se desfasoara in perioada 23 – 26.02.2021 inclusiv, iar reducerea de 22% se acorda pentru comanda efectuata in 27.02.2021, la toate produsele comandate, CU EXCEPTIA PRODUSELOR DIN CATEGORIILE “BAUTURI”, ”MENIUL ZILEI” si “BACANIE”. in valoare minima de 150 ron, inainte de aplicarea discountului.

3.2. Codul de reducere primit pe email va trebui adaugat in cosul de cumparaturi, in campul “cod de reducere” si astfel reducerea va fi acordata in mod automat, tuturor produselor din cosul de cumparaturi cu exceptia produselor din sectiunile “Bauturi”, “Miniul Zilei” si “Bacanie”. Sau, in cazul comenzilor din restaurantul fizic, participantul va trebui sa faca dovada personalului din restaurant primirii codul de discount pe email, inainte de solicitarea notei de plata.

  1. Înscrierea în campanie:

4.1. Pentru a participa la campanie, participanții trebuie:

* Sa dețină o adresă de email validă si sa se aboneze, in perioada 23-26 februarie 2021, la newsletterul La Mama, pe site-ul www.lamama.ro

* Să plaseze si sa achite in perioada 23-26 februarie 2021 o comanda de minim 30 ron pe www.lamama.ro

* Toti participantii care indeplinesc conditiile de mai sus vor primi, in dimineata zilei de 27.02.2021, pe adresa de email inscrisa la newsletter, un cod de reducere pe care-l vor putea folosi la prima comanda din data de 27.02.2021, si doar in data de 27.02.2021, comanda in valoare minima de 150 de ron, atat in comanda online cat si in restaurantele fizice.

* In ultimul pas al plasarii comenzii online, in campul “voucher reducere”, sa introduca codul primit pe adresa de email. Sau, in cazul comenzilor efectuate in data de 27.02.2021 in restaurantul fizic, sa arate personalului La Mama codul de reducere primit pe email, inainte de solicitarea notei de plata.

* Automat se va adauga o reducere de 22% tuturor produselor din cosul de cumparaturi, CU EXCEPTIA PRODUSELOR DIN CATEGORIILE “BAUTURI”, “MENIUL ZILEI” si “BACANIE”. Reducerea se acorda tuturor produselor, cu exceptia celor de mai sus in limita stocului disponibil.

* Valoarea minima a comenzii INAINTE de aplicarea reducerii de 22% trebuie sa fie de minim 150 ron.

4.2. Un participant la campanie poate fi descalificat în orice moment, dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu campania si prezentul regulament (retragerea comenzii, neprocesarea platii). Organizatorul consideră participarea la campanie ca o acceptare implicită a acestui Regulament și considera orice date cu privire la participant adevarăte si corecte.

  1. Dreptul de participare

Poate participa la aceasta campanie orice persoană fizică, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei La Mama, precum soțul/soția și rudele de gradul I si II ale acestora.

  1. Beneficiul campaniei

6.1. Reducerea acordata: 22% din pretul produselor, CU EXCEPTIA CELOR DIN CATEGORIILE “BAUTURI”, “MENIUL ZILEI” si “BACANIE”

6.2. În cadrul acestei campanii, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte produse, după cum nu este permisă, cedarea premiului câștigat către terțe persoane.

6.3. Codul de reducere va fi trimis participantilor pe adresa de email inscrisa la newsletter, cu condiția ca acestia să nu fie descalificati ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

  1. Litigii:

7.1. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă.

7.2. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

7.3. Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea beneficiului campaniei.

  1. Regulamentul campaniei:

8.1. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.lamama.ro, la sectiunea "Regulametul campaniei curente", in partea de jos a paginii.

8.2. Participarea la aceasta campanie implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

8.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament în masura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe www.lamama.ro. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online. Regulamentul campaniei este întocmit în conformitate cu legile din România. În cazul nerespectării prezentului Regulament, comanda plasata nu va beneficia de reducerea mentionata.

 

Închide (esc)

Program Livrari

Livrarea produselor se face zilnic intre orele 12:00-20:00.

Pentru comenzi in afara acestui interval, va rugam sa ne contactati telefonic.

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!
x