Livram GRATUIT in aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificati harta aici.

Regulamentul campaniei curente

Regulamentul campanie

 Cadou o sticla de vin pentru sarbatoritii weekendului 6-8 noiembrie, Mihail si Gavril

 

  1. Campania este organizata de S.C. Trotter Restaurant S.R.L (denumită în continuare « Organizator ») cu sediul în București, Splaiul Independentei nr. 319, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1438/1999, Cod de Înregistrare Fiscală RO 11466740, reprezentată prin Catalin Mahu, în calitate de administrator.

Campania se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public conform legislației aplicabile în România.

  1. Locul de desfășurare: Campania este organizata și se desfășoară in mediu online, pe site-ul www.lamama.ro. Pentru a beneficia de promotia campaniei este necesar ca participantii să aiba o adresa de email validă, o comanda de minim 150 de ron validata si achitata pentru produse din sectiunea “Pentru acasa/ Platouri pentru toti”
  2. Perioada de desfășurare a campaniei:

3.1. Campania se desfasoara in perioada 6 – 8 noiembrie 2020 inclusiv.

3.2. Sticla de vin cadou (Rasfat Feteasca Neagra) va fi adaugata in mod gratuit si livrata impreuna cu comanda plasata.  

  1. Înscrierea în campanie:

4.1. Pentru a participa la campanie, participanții trebuie:

* Sa dețină o adresă de email validă

* Să plaseze si sa achite in perioada 6-8 noiembrie 2020 o comanda de minim 150 ron in sectiunea “Pentru acasa/ Platouri pentru toti” pe www.lamama.ro

4.2. Un participant la campanie poate fi descalificat în orice moment, dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu campania si prezentul regulament (retragerea comenzii, neprocesarea platii). Organizatorul consideră participarea la campanie ca o acceptare implicită a acestui Regulament și considera orice date cu privire la participant adevarăte si corecte.

  1. Dreptul de participare

Poate participa la aceasta campanie orice persoană fizică, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei La Mama, precum soțul/soția și rudele de gradul I si II ale acestora.

  1. 6. Beneficiul campaniei

6.1. Cadoul acordat:1 sticla de vin rosu, Feteasca Neagra, gama Rasfat, marca proprie La Mama

6.2. În cadrul acestei campanii, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte produse, după cum nu este permisă, cedarea premiului câștigat către terțe persoane.

6.3. Cadoul va fi livrat participantilor cu condiția ca acestia să nu fie descalificati ca urmare a nerespectării prezentului regulament.

  1. 7. Litigii:

7.1. Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la campanie se vor rezolva pe cale amiabilă.

7.2. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

7.3. Organizatorul își asumă responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea beneficiului campaniei.

  1. 8. Regulamentul campaniei:

8.1. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.lamama.ro, la sectiunea "Regulametul campaniei curente", in partea de jos a paginii.

8.2. Participarea la aceasta campanie implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

8.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament în masura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe www.lamama.ro. Modificările/forma modificată a Regulamentului intră în vigoare numai după publicarea online. Regulamentul campaniei este întocmit în conformitate cu legile din România. În cazul nerespectării prezentului Regulament, comanda plasata nu va beneficia de cadoul mentionat, respectiv sticla de vin rosu, marca Rasfat, marca proprie La Mama.

Închide (esc)

Program Livrari

Livrarea produselor se face zilnic intre orele 12:00-20:00.

Pentru comenzi in afara acestui interval, va rugam sa ne contactati telefonic.

Contacteaza-ne

Program Livrari

Livrarea produselor se face zilnic intre orele 12:00-20:00.

Plata comenzilor se face exclusiv online prin card bancar.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!