Vezi aria de acoperire a restaurantelor La Mama. Verificați harta aici.

Cariere

Vino in echipa La Mama! Daca stii ce vrei, daca pentru tine succesul este un obiectiv si iti doresti sa cresti si sa contribui activ la performantele companiei, atunci iti oferim sansa sa dezvolti alaturi de noi o cariera pe termen lung. Suntem o echipa omogena, formata din oameni frumosi, cu personalitati diferite, oameni care vad in La Mama nu doar un simplu loc de munca. Oferim un mediu de lucru in care te vei simti apreciat si in care punem pret pe energia pozitiva, respect reciproc, implicare si pasiunea pentru a asigura cele mai bune servicii.
Suntem mandri sa avem in echipa noastra colegi care sunt alaturi de noi inca de la inceputurile expansiunii noastre ca si companie. Motivatia lor de a ramane alaturi de noi a fost sustinuta de sansa reala de afirmare si de crestere in cadrul companiei.

Personal restaurante

Suntem mereu in cautare de osparati, bucatari si ajutor de bucatari buni. Indiferent ca ai sau nu experienta, trimite-ne un CV!

Administrativ

Chiar daca acum nu avem pozitii disponibile, nu strica sa ne trimiti CV-ul.

 

Internship / Practica

Personal Restaurant

Vrei sa castigi experienta in domeniul Horeca? Ai oportunitatea de a o face în cadrul companiei noastre. Aplica aici pentru practica sau internship, mentionand domeniul de interes la sectiunea Mesajul Tau.

Marketing & Social Media Intern

Vrei sa capeti experienta pe zona de Social Media / Marketing / Organizare evenimente?
Ai posibilitatea de a face practica in cadrul departamentului nostru de Marketing. 

Trimite-ne CV-ul tău pe mail!

Contactează-ne

Închide (esc)

Program sarbatori 2023

Stimati clienti !

In perioada 24 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 restaurantele "La Mama" vor functiona dupa un program special de sarbatori.

Puteti verifica programul fiecarui restaurant, apasand pe butonul de mai jos.

Program sarbatori

Confirmare vârstă

Dacă apeși "Am peste 18 ani", confirmi că ai vârsta minimă pentru a consuma alcool.

Caută

Coșul de cumpărături

Coșul tău este gol momentan.
Cumpară acum!